Välitetään

Runoilija Diiah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2008
Viimeksi paikalla: 20.1.2020 16:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä teit sen mitä muut eivät uskaltaneet,
sä sait kaiken mihin muut eivät yltäneet

sä olit rohkea,
mutta se ei riittänyt sulle,
sä tahdoit enemmän,
ja sä sait sen

Sä teit sen mitä muut eivät uskaltaneet,
sä sait kaiken mihin muut eivät yltäneet

sua kaivataan,
sä olit pidetty,
sä olit ystävä,
sä olit rakas

Sä teit sen mitä muut eivät uskaltaneet,
sä sait kaiken mihin muut eivät yltäneet

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot