En ymmärrä

Runoilija Diiah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2008
Viimeksi paikalla: 20.1.2020 16:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se on tapahtunut taas.
Petit lupauksesi,
vetosit siihen ettet sanonut minä lupaan.
En ymmärrä,
en tajua.
Mikä siinä on niin vaikeaa?

Istun haikeana pöydän äärellä,
pitelen miettien kihlasormusta.
Enkö merkitse sinulle mitään,
kun et voi lupauksiasi pitää?
En ymmärrä,
en tajua.
Mikä minussa on vikana?

Katselen ulos ikkunasta,
huokaisen syvään.
Yritän pidätellä kyyneliäni,
mutta se on turhaa.
Kysyn yhä uudelleen mielessäni:
Pystynkö luottamaan häneen enää.
En saa vastausta, kysymys vain kaikuu päässäni.
En ymmärrä,
en tajua.

Selite: 
Perustuu omiin kokemuksiin.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot