Muistot

Runoilija Diiah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2008
Viimeksi paikalla: 20.1.2020 16:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun yksin paikoillani.
Katson tyhjyyteen,
kyyneleet kihoavat silmiini.

Tein sen taas.
Mietin sinua ja kaikkia niitä hauskoja hetkiä,
mitkä sain kanssasi viettää.
Se kaikki tuntuu niin kaukaiselta,
että et voi uskoakaan!

Mitä antaisinkaan jos saisin ne kaikki hetket takaisin.
Miten osaisin valita juuri ne oikeat sanat,
joilla saisin sinut elämääni takaisin?
Haluan jonkun, joka opastaa minua.

Tunteet, miten inhoankaan niitä.
Ne ovat petollisia, sanovat sitä ja tätä,
mutta se ei kuitenkaan tunnu oikealta.
Mietin näitä asioita hiljaa itsekseni,
en kestä tätä enää.
Teinkö tosiaan väärin päästäessäni irti sinusta?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot