Sinä

Runoilija Diiah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2008
Viimeksi paikalla: 20.1.2020 16:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinun kanssasi haluan jakaa elämäni.
Sinulle haluan kertoa salaisuuteni.
Sinut haluan nähdä joka aamu ensimmäisenä.
Sinua rakastan koko sydämeni palolla.
Sinä merkitset minulle sanoinkuvaamattoman paljon.
Sinä, rakkaani, olet koko maailmani.
Sinä et ole pettänyt minua koskaan.
Sinä et ole koskaan katsonut minuun pahasti.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot