Rakkaus loputon

Runoilija Diiah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2008
Viimeksi paikalla: 20.1.2020 16:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katson silmiisi sinisiin,
näen niissä rakkauden,
joka vastaa omaani.

Tiedät, että rakastan sinua syvästi,
vaikka sanani saattavat joskus satuttaa.

Olet minulle kaikista rakkain.
Tähdenlentoni, joka lennättää minut pois
tästä kylmästä todellisesta maailmasta.

Sinun kanssasi voin paeta elämän karuutta,
sinä luot kanssani uutta,
parempaa tulevaisuutta.

Sinun kanssasi haluan jakaa elämäni,
sinua minä rakastan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot