Sinä vain

Runoilija Stella87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2009
Viimeksi paikalla: 11.1.2016 22:40

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.5.1992

 

Kerroit kuinka kaunis on hymyni,
hymyilen enemmä ja punastun.
Olet erilainen kuin muut,
saat hymyn aina huulilleni.
En uskoa voi tätä onnea,
olet uusi tähteni.
Sinuun tutustua haluan kunnolla,
päivä päivältä tärkeämpi olet.
Jonain päivänä uskallan kertoa,
että olet tärkeä minulle.

Sinun vierelläsi on hyvä olla,
pelot katoaa jonnekin kauas pois.
Voisitpa olla lähellä joka päivä,
tunnen oloni turvalliseksi kanssasi.
Ehkä sinun myötäsi, luottamus palaa.
Toivon etten pilaa tätä juttua.
Liian monta kertaa epäonnistunut,
itseluottamus alhaalla.
Saisitko sinä sen nostettua takaisin?
Luotan sinuun täysin jo nyt,
ethän koskaan petä sitä?

Selite: 
Kim <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot