Enkeli

Runoilija Stella87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2009
Viimeksi paikalla: 11.1.2016 22:40

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.5.1992

 

Sinä lähdit pois, minä jäin paikoilleni,
en tiedä minne menen.
Olitko se sinä joka sanoit rakastavas minua,
etkö se ollu sinä joka lupasit ettet särkisi sydäntäni?
Miksi siis kaipaan sinua, miksi mietin sinua, miksi olet mielessäni?

Minne olet lähtenyt?
Oletko menny paikkaan jota kutsutaan enkelien, minun maaksi, taivaaksi?
Kai muistat kun kerroin etten kuulu teidän ihmisten pariin, että minä olen enkeli maan päällä.
Tehtäväni oli tehdä sinut onnelliseksi, onnistuinko?
En tiedä

Nyt olen vapaa, muttten onnellinen.
Seuraan sinua minne ikinä menetkin, suojelen.
Et pysty näkemään minua, sillä seuraan sinua taivaasta, enkelinä.
Sinä tunnet minut vain pienenä lämmön tunteena,
onnentunteena, siksi sinä hymyilet silloinkin kun sinulle on tehty jotain pahaa.
Kaksi sanaa, jotka sinun tulee sanoa:
Minä luotan!

Selite: 
Muutama vuosi sitten kirjoittelin tällaisen. Nyt sen laitoin tänne runojen joukkoon.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot