Vihdoinkin vapaa

Runoilija Stella87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2009
Viimeksi paikalla: 11.1.2016 22:40

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.5.1992

 

Herään aamuisin,
olet siinä vierelläni.
Et ollutkaan unta,
olet lihaa ja verta.
Uskon sen viimeinkin,
olen vihdoinkin vapaa.

Hymyilet minulle,
vedät viereesi.
Nukahdan turvalliseen syliisi,
en pelkää enää mitään.
Luotan jälleen elämään,
rakkaus on minuakin varten.

Yhteinen asunto,
ei enää sääntöjä.
Vapaa kulkemaan,
vapaa tulemaan.
Vapaa elämään,
omaa elämää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot