Sydänriipus

Runoilija Stella87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2009
Viimeksi paikalla: 11.1.2016 22:40

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.5.1992

 

Sydänriipus kaulassa,
muistuttaa sinusta,
meidän rakkaudestamme.
En lähde luotasi pois,
vierelläsi on turvallista.
En pelkää enää pimeää,
näen valon joka hohtaa.

Sinä hymyilet minulle,
hymyä jota rakastan,
Katse silmissäsi,
saa minut hehkumaan.
Sinun kosketuksesi,
saa minut syttymään.
Yksi lause vain huuliltasi,
olen sinun ikuisesti.

Sinulle lupaan yhden asian,
pysyn ikuisesti vierelläsi,
en lähde milloinkaan pois.
Et koskaan menetä minua,
en koskaan hylkää sinua.
Olen vain sinun omasi,
kukaan muu ei saa minua.

Tulevaisuus yhdessä,
kuulostaa loistavalta- eikös?
Tehdään siitä totta,
unohdetaan ivailijat,
kateellisia kun ovat.
Voimme olla ikuisesti onnellisia,
kunnes kuolema erottaa.
Taivaltaa yhdessä täällä,
toinen toistamme tukien.

Selite: 
Kim, rakastan sua <3. Aina yhdessä- vai mitä?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot