Sinulle

Runoilija Stella87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2009
Viimeksi paikalla: 11.1.2016 22:40

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.5.1992

 

Teit päivästäni parhaan,
en olisi halunnut lähteä.
Haluaisin jäädä luoksesi,
vielä jonain päivänä teen niin.
Sen sinulle lupaan.
Lupaan jäädä vierellesi,
enkä lähde milloinkaan.

Näytit minulle uuden suunnan,
kohti auringonlaskua kävelemme.
Aika kuluu liian nopeasti,
auringonnousu horisontissa.
Jonain päivänä luotan jälleen,
nyt luotan vain sinuun.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot