Rakas Ystävä

Runoilija Stella87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2009
Viimeksi paikalla: 11.1.2016 22:40

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.5.1992

 

Ystäväni oot ollut seitsemän vuotta,
kukaan ei oo pystynyt rikkomaan välejä.
Ilman sinua olisin hukassa,
kompassi ilman suuntaa.
Ilman sinua, täällä olisi ankeaa,
ilman sinua en edes halua kokeilla.
Monet ylä- ja alamäet koettu,
naurettu, itketty, hulluteltu.

Sinun kanssai on niin helppo olla,
sinun kanssasi voin olla oma itseni.
Ymmärrät jo puolesta sanasta,
vain yksi katse kertoo kaiken.
Emme tarvitse sanoja,
ymmärrämme toisiamme ilman kieltä.
Sinä olet minulle kuin huume,
jota tarvitsen päivittäin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot