Katosit.

Runoilija hippopotamus

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vitsit :P
 

Kitaran soitto,
niin lempeä.
Saa kyyneleen poskelle,
hymyn naamalle.
Olen iloinen.
Laula miehestä, jonka näit.
Miehestä,
yksinäisestä.
Se katsoi tähtiä,
ja mietti.
Mikä on elämän tarkoitus.
Hän astui rinkiin.
Kaatui maahan.
Kovaan,
kylmään.
Olit kadonnut.

Selite: 
Tuli Iron Maidenin - Dance of Death - kappaleestä mieleen. (:
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot