Kuin menettäisi parhaan kaverin .

Runoilija hippopotamus

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vitsit :P
 

Sinä ja minä .
Joka päivä yhdessä ,
aina .
Minä todella tunnen ,
että menetän parhaan kaverini .
En voi uskoa ,
että tämä voi olla loppu .
Se näyttää kuin lähtisit ,
ja jos se on totta ,
en haluaisi tietää .

Meidän muistot ,
ne eivät voi olla houkuttelevia .
Jotkut ovat yhdessä aina .
Kun kuolemme ,
sinä ja minä .
Pidän pääni käsissäni ,
istun ja itken .

Selite: 
Tälläne runo :P toivottavasti tykkäätte <;
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot