Nopea Rakkaus

Runoilija hippopotamus

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vitsit :P
 

Sinä tarvitset rakkautta ,
näytät väsähtäneeltä rakkauteen .
Sinä tiedät , että
sinulla on mahdollisuuksesi .
Kun minä nauran ,
sinä tiedät , että
sinä voit itkeä .
Koska et saa tarpeeksesi
mitään .

Sinä tiedät myös , että
saisit minulta sellaista rakkautta
mitä tarvitset .
Olen niin nopea ,
siksi minua kutsutaan nopeaksi .
Nopeaksi rakkaudeksi .

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen ja hienosti kuvailtu.
Pidin paljon.

Sinä tiedät myös , että
saisit minulta sellaista rakkautta
mitä tarvitset .

Kyseinen kohta lumosi minut. Ajatus kohdallaan.
Runosi olisi täydellinen jos pisteet ja pilkut olisivat oikeilla paikoilla. (Ei väliä ennen pistettä tai pilkkua)
:)

 

Käyttäjän kaikki runot