Voinko luottaa ?

Runoilija hippopotamus

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vitsit :P
 

Kerroit minulle murheistasi .
Yritän auttaa .
Purat paineet , runoihin .
Luen niitä ,
aina tunnen piston,
sydämmessäni .

Sitten kaikki muuttui .
Pyysin sinua ,
lupaamaan ,
ettet tekisi sitää enää .
Yritin ,
mutta mistä voin olla varma,
ette tee ?
Jos vain voisin luottaa .

Sain sähköpostia .
Se oli sinulta .
Yrität luvata .
Mutta sitten ,
uskoin sinua .
Taas voitit luottamukseni .

Nyt kyynel valuu silmääni pitkin .
Itken puolestasi ,
sitä tuskaa jota kestät .
Jolloin veri valuu ,
lasinsiru kädessäni ,
on sama kuin olisit menettänyt ,
rakkaasi .

Selite: 
Ihanan ystäväni ja minun , kokema asia <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot