Kaksi kaunista

Runoilija kenji

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kannattaa olla minä.

Kiitos kaikille jotka vaivautuvat lukemaan tekstejäni ^^

 

Kaksi kaunista, rivissä, tasoissa.
Jos olisin jompikumpi heistä, en voisi katsoa peiliin.
Tukehtuisin silmiähivelevään kauneuteen.

Selviäisin helpommin jos en jatkuvasti vertailisi heitä, jos en katsoisi edes sinne päin.

Sama kuin kiskoisin sydämeni ulos rinnasta ja halkaisisin sen kirveellä kahtia.
Voisin yhtähyvin.

Heidän äänensä rikkovat tärykalvoni ja veri valuu pitkin poskiani.
Täydellisen harmoninen musiikki.
Katkenneet viulun kielet.

Kauniit kauniit ajatukset ja syvät syvät suudelmat.

Valinta on minun.

Selite: 
Kaksi liian kaunista ja liian vaikea valinta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
kenji Osa 5 26.9.2008 0 Runo
kenji Osa 6 26.9.2008 0 Runo
kenji Osa 4 26.9.2008 0 Runo
kenji kauniisti kauniisti 22.5.2008 1 Runo
kenji Kaksi kaunista 3.3.2008 0 Runo
kenji Takerru 10.10.2007 2 Runo
kenji osa 3 1.10.2007 0 Runo
kenji osa 2 30.9.2007 1 Runo
kenji Valssi 27.9.2007 1 Runo
kenji osa 1 27.9.2007 1 Runo