kauniisti kauniisti

Runoilija kenji

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kannattaa olla minä.

Kiitos kaikille jotka vaivautuvat lukemaan tekstejäni ^^

 

Mädäntyvien lehtien haju ja syksyn viimeiset värit,
punainen, oranssi, keltainen.
Lämmin tuuli hiuksissa ja oksat jaloissa.
Kauniisti kauniisti käsi kädessä.
Sata lintua puhelinlangoilla,
vahtimassa,
pitkiä pitkiä suudelmia.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"Sata lintua puhelinlangoilla,
vahtimassa,
pitkiä pitkiä suudelmia."

Ihana!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
kenji Osa 5 26.9.2008 0 Runo
kenji Osa 6 26.9.2008 0 Runo
kenji Osa 4 26.9.2008 0 Runo
kenji kauniisti kauniisti 22.5.2008 1 Runo
kenji Kaksi kaunista 3.3.2008 0 Runo
kenji Takerru 10.10.2007 2 Runo
kenji osa 3 1.10.2007 0 Runo
kenji osa 2 30.9.2007 1 Runo
kenji Valssi 27.9.2007 1 Runo
kenji osa 1 27.9.2007 1 Runo