osa 2

Runoilija kenji

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kannattaa olla minä.

Kiitos kaikille jotka vaivautuvat lukemaan tekstejäni ^^

 

Jatkoin elämääni niinkuin siihenkin asti, paitsi etten ajatellut kertaakaan, en suvainnut itselleni yhtäkään ajatusta jossa toivoin itselleni taas pysyvää suhdetta. Menin siellä täällä, kavereiden kanssa tai ilman, joko etsien jotakuta yhdeksi illaksi tai en, en pysynyt paikallani.

Tutustuin uusiin ihmisiin, uusiin poikiin ja tyttöihin. Jouduin monta kertaa selittämään sitoutumiskammoani, mutta kukaan ei oikein näyttänyt uskovan. Miten jollakulla noin nätillä ja mukavalla tytöllä ei muka olisi poikaystävää? Miten osaat muka olla ilman suhteita? Jo yli vuoden?! Ei ole totta!

En ole mukava.

Lähtisitkö meille? Haluaisitko seurustella kanssani? Eikö meistä tulisikin hyvä pari?

Kukaan ei tullut suoranaisesti iskemään, eivät kai uskaltaneet. Ei sillä että olisin sitä jotenkin odottanut tai toivonut. Mutta sekin olisi ollut parempi kuin se että ystäväni alkoivat osoittaa kiinnostustaan minua kohtaan. Joka kerta jouduin vastaamaan tylysti kieltävästi, joillekkin jopa useamman kerran, se teki kipeämpää kuin suhteesta eroaminen. Sen jälkeen jouduin katsomaan ystäviäni yhä uudestaan masentuneina minun takiani, sen takia jopa menetin ystäviäni. Se ei ollut mukavaa.

Sen jälkeen minusta tuli sellainen kuin olin tähän asti. Minusta tuli kylmä, tunteeton ja sarkastinen. Olin ollut sitä tietysti aina ennenkin, nyt se piirre vain syveni ja kasvoi liiallisuuksiinkin. Ystävät vaihtuivat koulun mukana eikä kukaan ollut enää kasvattamassa minua parempaan suuntaan. Uudet ystäväni antoivat minun olla niin kylmä kuin halusin olla. Ja minähän olin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tuntuu kauheen tutulta toi kaikki, ei omasta kokemuksesta vaan kaverin. . tai sillai. joo. aika pelottavaa sinällää.

mut tykkään kyl tästä. oot rohkee, ku kirjotat avoimesti näistä. hyvä. ja hyvin oot löytäny kans noita asioita, mitä oot tiedostanu. se on tärkeetä (:

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
kenji Osa 5 26.9.2008 0 Runo
kenji Osa 6 26.9.2008 0 Runo
kenji Osa 4 26.9.2008 0 Runo
kenji kauniisti kauniisti 22.5.2008 1 Runo
kenji Kaksi kaunista 3.3.2008 0 Runo
kenji Takerru 10.10.2007 2 Runo
kenji osa 3 1.10.2007 0 Runo
kenji osa 2 30.9.2007 1 Runo
kenji Valssi 27.9.2007 1 Runo
kenji osa 1 27.9.2007 1 Runo