Valssi

Runoilija kenji

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kannattaa olla minä.

Kiitos kaikille jotka vaivautuvat lukemaan tekstejäni ^^

 

Sydän solmussa,
kylkiluut kasassa,
jokainen sydämenlyönti kaikuen
korvissa.
Jokainen tiheämmin lyövä
sydämenlyönti.
Hengitysvaikeus.
Pisto jaloissa ja jännitys.

Sitten hän taputti minua
selkään ja käännyin
hämmentynenä ympäri.
Siinä, Prinssi sinä.
Minä en ollut Tuhkimo,
en edes mitään sinne päin.
Silti meidät työnnettiin
tanssilattialle.
Hyvän haltiattaren hymyillessä.

Yritin välillä myös vetää henkeä.
Vaikka ahdisti,
jännitti,
kaikkea sinne päin.
Olisin halunnut halata sinua,
Prinssiä, kun tanssi oli ohi.
Tyydyin vain kiittämään,
niiaamaan nätisti.
Olemaan pelokas.

Tästä se lähtee,
hiilet on jo lämmitetty
ja minulla on vielä
kaksi toivomusta jäljellä.

Selite: 
löysin
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella ihana!
Pidin. :)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
kenji Osa 5 26.9.2008 0 Runo
kenji Osa 6 26.9.2008 0 Runo
kenji Osa 4 26.9.2008 0 Runo
kenji kauniisti kauniisti 22.5.2008 1 Runo
kenji Kaksi kaunista 3.3.2008 0 Runo
kenji Takerru 10.10.2007 2 Runo
kenji osa 3 1.10.2007 0 Runo
kenji osa 2 30.9.2007 1 Runo
kenji Valssi 27.9.2007 1 Runo
kenji osa 1 27.9.2007 1 Runo