perimmiltäni

Runoilija kasvukipu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kahleet sirpaloituivat vihdoin. paperille on hyvä purkaa ajatuksia. meseen minut saa toki lisätä, keskustelut eivät koskaan tee pahaa. irc-galleriasta mut löytää nickillä antagonismi..
 

Olen sinulle kasvot tuulessa
Vain kasvot väkijoukossa
Tunnetko minua lainkaan?
Tunnetko tätä sydäntä, tätä sielua
joka riutuu ilman rakkautta?
Mieltä, joka pohtii aina vain sinua?
Mikä sinä olet tässä todellisuudessa?
Oletko se sama vielä huomenna?

Opetatko minua ymmärtämään, käsittämään
sinua, sinun sanoja ja maailmaa?
Oletko sinä minun, tuletko koskaan olemaan?
Hukuta minut suudelmiin, kun taas tavataan.

Olen sinulle ääni kaukainen
Ääni, jota et tunnekaan
Olen sanoja tuntemattomia
Outoja sanoja tuhansia
Peityn sinun tuskaasi, kaipuuseen
Pettyä voit tähän ihmiseen
Mä lupaan sulle sen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä se oli kaunis.
Todella kaunis ja hieno siis.
Pidin tosiaan. Aiemmatkin runot oli ihan hyviä, mutta tätä voisin sanoa parhaaksi niistä, ehdottomasti pidin eniten. Hyvää uutta vuotta vaan sullekkin!:)

Tämä se oli kaunis.
Todella kaunis ja hieno siis.
Pidin tosiaan. Aiemmatkin runot oli ihan hyviä, mutta tätä voisin sanoa parhaaksi niistä, ehdottomasti pidin eniten. Hyvää uutta vuotta vaan sullekkin!:)

kiitoksia.. tämä on erittäin upea. :)

Huh.
Piti kahteen kertaan lukea että kokosanoma iskeytyi päähäni.
Kaunis..

 

Käyttäjän kaikki runot