kahleeni

Runoilija kasvukipu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kahleet sirpaloituivat vihdoin. paperille on hyvä purkaa ajatuksia. meseen minut saa toki lisätä, keskustelut eivät koskaan tee pahaa. irc-galleriasta mut löytää nickillä antagonismi..
 

Sinä olet minulle tuhka jonka sieppaan tuulesta.
Olet lehti, joka katuja vaeltaa.
Olet silmäni, joilla katson maailmaa.
Olet sieluni, olet ruumiini kantava voima.

Tuulen piiskatessa kasvojani ajattelen sinua.
Tiedän, ettei onni kestä.

Tiedän, et halua valheita.
Et niitä kahleita, joilla sidon sinut jalkaani.
Roiku mukanani, ota kahleeni.

Vereni kiertää veressäsi.
Ruumiini on omasi.
Sielulla ei ole toivoa.
Sinä otit sydämeni.
Luovutko siitä koskaan?

Tuulen piiskatessa kasvojani ajattelen meitä.
Tiedän, ettei kohtaloa ole.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa <3 siskohyvä, kaunista<3

 

Käyttäjän kaikki runot