jääthän?

Runoilija kasvukipu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kahleet sirpaloituivat vihdoin. paperille on hyvä purkaa ajatuksia. meseen minut saa toki lisätä, keskustelut eivät koskaan tee pahaa. irc-galleriasta mut löytää nickillä antagonismi..
 

Kalpeat kasvosi lähellä omiani
Tahtoisi koskettaa, sinua lohduttaa
Kuuletko ollenkaan miten kaipaan
Niitä hetkiä kun olimme yksi?

Puhut, mutten kuule sanojasi.
Kosket, mutten tunne sormiasi.
Sä menet, mutten huomaa lähtöäsi.
Se sattuu niin.. tule takaisin.

Sanot, että kärsit
Että väärin olla luonani
Se toinen odottaa
En tahdo luovuttaa
En päästää menemään
En jaksa pidempään
Päästän menemään..
Et mene sittenkään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämän mä lisäilen kyllä suosikkeihin.

En enää tiedä edes oikein mitä sanoa tähän. Vaikuttava. Tunnelma käsikosketeltavaa ja muutenkin.. :)

Kaunis :'( surullinen sellainen :(

 

Käyttäjän kaikki runot