Aikaa takaisin

Runoilija kasvukipu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kahleet sirpaloituivat vihdoin. paperille on hyvä purkaa ajatuksia. meseen minut saa toki lisätä, keskustelut eivät koskaan tee pahaa. irc-galleriasta mut löytää nickillä antagonismi..
 

Minä pyydän anteeksi, pikkuinen.
Tiedän, olet hyvä ihminen.
En minä tahallani.
En tarkoittanut satuttaa sinua,
en olisi halunnut hylätä.
Mistä olisin voinut tietää kadotuksen?
Kuinka suru vältetään?
Se läksy minulta on jäänyt lukematta.
Anteeksi, Bisrat.
Olen ikuisesti sinun.

Selite: 
Sitä tikulla silmään, joka vanhoja muistelee..
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen :// <3

 

Käyttäjän kaikki runot