pikkuinen

Runoilija kasvukipu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kahleet sirpaloituivat vihdoin. paperille on hyvä purkaa ajatuksia. meseen minut saa toki lisätä, keskustelut eivät koskaan tee pahaa. irc-galleriasta mut löytää nickillä antagonismi..
 

Pitäisin sinua sylissäni, hymyilisin onnellisena.
Kukaan ei olisi minua onnellisempi.
Äidin rakkaus on tunteista suurin.
Suukottaisin sinua, pitäisin käsivarsillani.
Pitäisin lähelläni, en päästäisi silmistäni.
Hoitaisin sinua, rakastaisin kärsivällisesti.
Heräisin huutoosi öisin, lohduttaisin.
Rakastaisin sinua päivin, öin.
En koskaan sinusta luopuisi.
Olisit minun aina ja minä sinun enemmän.
Olisimme yhtä, samaa lihaa ja verta.
Olisit unelmani, viimein toteen käynyt.

Selite: 
haave, jota en saa todeksi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Höh.. kyl se viel josksu todeks käy, usko pois! ;) <3 :)
kauniisti kirjoitit, siskoseni, ja vakavasta aiheesta.. :) mutta,kyl se viel joskus :)

 

Käyttäjän kaikki runot