Piinaava kesäkuu

Runoilija susi-tyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

( (( KYRIE, ELEISON !!! )) ) http://stage6.divx.com/RanDom-ANImE/video/1306051/Kigeki-(engl-sub) ................
 

Viinirypäleen siemenet saavat jäädä tuoremehu lasini pohjalle tähän polttavaan aurinkoon.
kuollutta biomassaa.
yhden niistä, yhden ainoan monista, nostan silmieni eteen.

mikä oli elämäni tarkoitus kun heitin sen niin helposti kiduttavaan auringon tuleen?
mikä rakkautesi syvyys jos siitä on näin helppo luopua?

Nainen ei tarvitse muuta kuin vain maskaran ja puuterirasian.
onni.
onni on vain sana
samoin kuin epätoivo.

Hetket kanssasi ovat olleet opettava kokemus.
tänään minä maksan laskun siitä kyynelissäni.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot