Itsekkyys kohden sinua on Petollisuus

Runoilija susi-tyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

( (( KYRIE, ELEISON !!! )) ) http://stage6.divx.com/RanDom-ANImE/video/1306051/Kigeki-(engl-sub) ................
 

Minut voidaan kaataa.

vihani voi olla vain ohi menevää.

tunteeni vain retki takapihalla.

mutta elämäni ei ole ollu turhaa.

kaikki rakkauteni on voinut olla vain valhe.

kaikki kyyneleeni vain turhaa kipua.

mutta hymysi edessä. millään tuolla ei ole mitään väliä.

silmäni jotka näkevät
-sinut edessäni
korvani jotka vielä kuulevat
-sinun äänesi
käteni jotka nälkäisinä koskettavat sinua

älä anna minulle anteeksi.
petollinen olen ollut - sinulle - pieni peipposeni.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot