Homeitiö

Runoilija susi-tyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

( (( KYRIE, ELEISON !!! )) ) http://stage6.divx.com/RanDom-ANImE/video/1306051/Kigeki-(engl-sub) ................
 

Sydämeni syöpyy maailman mutaan.
rakkauteni palaa virvatulissa.
kuolemani ei ole turhaa
koska olet lähellä.

rakkauteni liekki lipuu ikuisuuteen
laivankannella seilailee avaruus
maailma on mysteeri
rakkaus vain yksi osatekiä
ei taistelua
ei sotaa
ei hävitystä

vain ikuisuus.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot