Miehensä nainen

Runoilija susi-tyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

( (( KYRIE, ELEISON !!! )) ) http://stage6.divx.com/RanDom-ANImE/video/1306051/Kigeki-(engl-sub) ................
 

Hän kuiskaa hiukan väheksyen, hiukan valppaasti ja selvän välimatkan päästä, Vaikka toinen istui metallli laatikossa, Hän puhui niinkuin puhutaan naista. Beating heart. Breathing flower. Devils bride they say.

Tuskin hän oli ollut kummallisempi kuin tavallisesti. Sellaista vain keksitään perästäpäin. Käsitys hänestä jälkeenpäin pientä tarinan juurta. Ja käsityksethän muuttuu.

-rakastin-
hän kuiskaa kyynel silmissään pilven päältä vastaten hautajaisvieraiden lausumattomaan kysymykseen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot