Pieniä piikkejä kiinni kankaassa

Runoilija susi-tyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

( (( KYRIE, ELEISON !!! )) ) http://stage6.divx.com/RanDom-ANImE/video/1306051/Kigeki-(engl-sub) ................
 

Tarraudu toivoon
tartu kirjeen sanoihin
kirjeen epävarmoihin horjuviin kirjaimiin.

Tarraa,
vielä yhden kerran
kuin takiainen kiinni hänen takkinsa helmaan.

ja kuka tietää, ehkä tänään hän vie sinut kotiinsa.
unohtaa että ei rakasta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot