Taakseni mistä saavuitkin

Runoilija Kujakatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kusen keltainen on ajatusteni väri tänään,
taas.
Roudan tuoma tuho, pilaantunut,
leviää vaivihkaa.
Se näkyy pian jo silmistä
jotka eivät ole kauaa enää ruskeat,
eivät kovin kauaa, eivät kovin ruskeat.
Viheliäinen ajatuksenkulku
saa kaikki ympärilläni suivaantumaan.

Haluan vain sinut-

katoamaan...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot