Antiques

Runoilija Kujakatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä kirottu alitajunta,
taas laitoit minut kärsimään seuraukset juonistasi.
Mielen hallitseminen ei ole
aivan niin yksinkertaista kuin luullaan,
jos se elää omaa elämäänsä
moniin osiin jakaantuneena.

Riippuvuus,
turhan leväperäinen sana
merkitsemään yhtään mitään.
Siksi kai niin monia asioita kutsutaan sillä nimellä,
kun eivät poloiset tiedä muutakaan selitystä.

-->

Mielikuvitusta voi toki aina kehittää,
keksiäkseen uusia ulottuvuuksia
turhanpäiväiselle jauhannalle, syytöksille,
sekä itsesäälin kruunaamattomille kuninkaille.

Itseinho on vain tekosyy itsesäälille,
hänen toinen nimensä.

Selite: 
Mikään lause ei tunnu liittyvän toisiinsa mutta mikäs sen mukavampaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tajunnanvirta on päivän sana, ja tässä se kolahtaa harvinaisen yksiin omien aivoitusten kanssa. Mainio!

 

Käyttäjän kaikki runot