Niin he luulivat tietävänsä

Runoilija Kujakatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tekopyhyyden pyhimys,
takapajuisuuden pappi,
oi sinä suuri varajeesuksemme.

Tyhjä puhe luottamuksesta,
paskanjauhanta lojaaliudesta
-sanasta jonka merkitystäkään et tiedä.

Peiliin katsominen kannattaa joskus;
voisit nauraa itsesikin kauas rajamaille,
ehkä kalpenisit oman kaksinaamaisuutesi rinnalla,
et ehkä saisi koskaan selville
kumpaa peilikuvaa katsoa.

Sulje silmäsi ja vaikene.

Selite: 
Muhahaa kun naurattaa, on niin mukavaa olla kusipää.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on upea!!! <3

 

Käyttäjän kaikki runot