Päivän erikoinen

Runoilija Kujakatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lounaaksi silpoutunutta sielua
katkeruuden kastikkeessa,
jonka jälkeen tarjoillaan kylmää kahvia
ja ivallisia katseita.

Herra on hyvä ja käy pöytään.

Selite: 
mielenhäiriöistä ulostetta
Kategoria: 
 

Kommentit

Mmm, elämän makua. Lähes herkullista. =)

 

Käyttäjän kaikki runot