Pakkanen puraisi perkele,
kohmeisia sormia bussipysäkillä,
eikä sätkä ota kääntyäkseen
ei talvi ota lähteäkseen
-eihän se koskaan todella tullutkaan.
Lumimyrsky-vesisade-lumimyrsky-vesisade
eivätkä linja-autot saa itseään liikkeelle
pienimmänkään säänmuutoksen yhteydessä.
Bussi tulee aina silloin,
kun sytyttää tupakan.
Selite:
Kikkareenkökkäre
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hukkaan meni sekin tupakka...prkl. ;)
Hyvä, elämänmakuinen runo. Hymyilyttää.