Nimetön

Runoilija Kujakatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luut loistakoon läpi lihan,
kauniin heleänä kuin oli mieleni silloin

kun en ymmärtänyt elämästä mitään.

Kutistukoon kasaan olemus
itsensä kopioinut ja ajatukseton

Kahvikuppeihimme kohdistuu katseemme,
kun sanattomuuden valtias vei kielemme
kauas täältä.

Selite: 
Ohrainen olut oli ollut olemassa olentojen olkisen olemattomassa olohuoneessa..... kun ei ole päässä kun *piip* ja jos onkin, se ei tule ulos edes uhkailemalla
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot