What`s going on?

Runoilija Kujakatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ääni aamukäheänä kerroit
ettei mistään tule enää mitään
ja mikään ei merkitse enää,
Sinulle.

Keitit hiukan liian vahvaa kahvia kuten aina,
etkä suostunut jäämään kanssani peiton alle
enää pidemmäksi aikaa,
kaipasit aamutupakkaa.

Etkä vieläkään muistanut että aamuisin tarvitsen kahviini hiukan tavallista enemmän maitoa,
etenkin krapulassa.

Etkä vieläkään muistanut että minä pidän hitusen tiukemmista sätkistä kuin sinä.

Sen jälkeen et sanonut enää mitään,
poistuit hiljaa siitä todellisuudesta
ja minun mielstäni,
minun ajatuksistani,
unelmistani,
muistoistani.

Hyvästi, sinä jonka nahkatakin povitaskuun sieluni unohtui joskus, hyvästi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot