Vastakohtia

Runoilija ihmisten edessä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2007
Viimeksi paikalla: 3.5.2016 7:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.12.1989

elämä eletään täysillä,jarruttamatta mutkassa...katsotaan ja kadutaan,luovuttamatta milloinkaan
 

olla onnellinen
samalla äärettömän surullinen

rakastaa ylikaiken
silti vihata koko sydämestään

ihmisten ympäröimänä
kuitenkin niin yksin

antaa aina kaikkensa
luovuttaa ennen muita

kuin kuu ja aurinko
kuin minä ja sinä
toistensa vastakohtia

nauraa ja itkeä samaan aikaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot