Se jota unohda en!

Runoilija ihmisten edessä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2007
Viimeksi paikalla: 3.5.2016 7:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.12.1989

elämä eletään täysillä,jarruttamatta mutkassa...katsotaan ja kadutaan,luovuttamatta milloinkaan
 

Sinussa on jotain mitä minussa ei
sinun laistasi ei toista tule kohdalle
ei edes väkijoukossa

Täydennät lauseeni kun sanon sen
olet kaikkeni ja enemmän
niin ajattelen!

Olet hymy minun kasvoilla
hetkeni hiljainen
rauhani täydellinen
olen onnellinen...

Olet Se jota unohda en!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oi juuri tuollainen henkilö käveli elämääni näin se pitää sanoa!

Positiivinen ja toiveikas!
 

Käyttäjän kaikki runot