ei sen arvoista

Runoilija ihmisten edessä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2007
Viimeksi paikalla: 3.5.2016 7:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.12.1989

elämä eletään täysillä,jarruttamatta mutkassa...katsotaan ja kadutaan,luovuttamatta milloinkaan
 

ystäväni
missä olit kun sinua tarvitsin
lähelläni
aivan siinä vieressä

jaoin kanssasi suruni
sinä et antanut minun vajota
sanoit
ettei se ole sen arvoista
on jatkettava
uudelleen päivä aloitettava

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot