uuteen päivään

Runoilija ihmisten edessä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2007
Viimeksi paikalla: 3.5.2016 7:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.12.1989

elämä eletään täysillä,jarruttamatta mutkassa...katsotaan ja kadutaan,luovuttamatta milloinkaan
 

uuden ajan aika alkaa
valoisampi päivä koittaa
päädyn hetkeen parempaan?

olenko varma enää
tahdonko olla tässä tänään
huomenna ja ensi kuussa?

luotanko sydämeeni sittenkään
annanko sen viedä
laitanko silmät kiinni ja hyppään tuntemattomaan!

onko sitä tunnetta enää
onko se enää järkevää
sittenkään
voiko se olla niin häviävää
katoavaa
mikä sen tunteen voi jäädyttää
voiko kaiken unohtaa
onko pakko yrittää?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot