Liikaa

Runoilija ihmisten edessä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2007
Viimeksi paikalla: 3.5.2016 7:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.12.1989

elämä eletään täysillä,jarruttamatta mutkassa...katsotaan ja kadutaan,luovuttamatta milloinkaan
 

pyydänkö liikaa
voisitko olkapäätäni koskettaa
minulle hetken aikaasi antaa
en vain enää yksin jaksa kaikkea kantaa

en saa enää kokoon sydäntäni
unohdin miten se korjataan
en muista enää mikä on kaunista
enkä unohtaa voi eilistä

annanko liikaa
saat kaiken jos otat minut syliisi
sanot että hetki kestää vain hetken
annan pienen palan jotta sinä voit sen kantaa

en jaksaisi vain tälle elämälle enempää antaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot