En nukutuksi saa

Runoilija ihmisten edessä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2007
Viimeksi paikalla: 3.5.2016 7:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.12.1989

elämä eletään täysillä,jarruttamatta mutkassa...katsotaan ja kadutaan,luovuttamatta milloinkaan
 

Mihin sinut kadotin
kuka valosi sammutti?

En pimeässä löydä sinua enää

En öisin nukutuksi saa
olit porttini unen maailmaan!

Kauanko olen jo valvonut
tyhjää huonetta tuijottanut?

Löydänkö sinua enään?!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa pohdintaa. Unettomuuteni kanssa voin hyvin samaistua tähän.
 

Käyttäjän kaikki runot