Nimetön

Runoilija Untamo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2011
Viimeksi paikalla: 5.8.2017 22:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rapsuta
tuijotan sinua koiran ilmein
silmillä joita et koskaan vastusta
kuolaan etkä välitä
huolla
täytä ruokakuppini
saata kusipaikalleni

näe!

voi kumpa
olisin koirasi
käsilläsi rapsutettava
nuolisin
antaisit suukon suukostani
rakastaisin sinua aukottomasti
sinä rakastaisit
hurttamaista herttaisuuttani

anna pusu
pistä minut kiinni hihnaasi
saata ulos
pissaan aina sinne
minne haluat
olen rakkaimpasi
koirasi

kuononi kylmä
ravistele hellästi
irroita pois punkit kehostani
pörrötä karvaani

pusuttele
kuin olisit tosissasi

rakastan takaisin
rakkaudestasi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot