Kevään ihmelapsi

Runoilija Untamo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2011
Viimeksi paikalla: 5.8.2017 22:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuuletko kuinka kotkan lailla
hän polkimillaan polkee

Etkö juuri siihen rakastunut?

Kuinka hitaiden aikaan
antautui syliisi
kosketti maailman kauneinta
persettäsi
myöhemmin hämillään
pyysi anteeksi
mutta ei se sinua vaivannut

muistatko?

Kauniisti pakerruit polville
nautiskelleena kuten hänkin
kerroit kuinka sellaista kaipasit
vaikket koskaan ennen
tarvinnut
järvi katseli teitä laiturilla

Kaipaatko sitä vielä?

Kuinka jouduitkaan kärsimään
hänen juoppohulluuttaan
lihaksi muodostuneen pelon
selviääkö hän kotiin

Kyyneleen kasvoillas muistatko?

Aikaa kun pelkäsitte
viestin väkertää toisillenne
vaikean pelottavaa
punertuneet posket häpeä
mutta se hymy huulilla
vastauksen saavuttua

Vastaisitko vielä?

Hänen solisluunsa kasvojesi tukena
hän sylissäsi
pelkäsi musertavansa
hauraan kehosi

Kun hän leikki kanssa kissasi
pidit käsiäsi polvillansa
& vakuuttelit
läskit kuvitelmat laihoiksi

Pelkosi kun hän
baarin vessasta päänsä löysi

Vastavuorollasi puhelin
korvallasi kännissä
huumautuneesti
vahvoin mielipitein vangitsit
sängyn nurkkaan nukahdit

teki mitä hän?
kahta kauheampana
krapulaasi häiritsi
sohvallenne sammahti
sängyksi sen hänelle
kuitenkin muokkasit
lähdön hetkellä halasit

Kun viimeisen kerran tapasit
hänen mielensä oli alkoholi köyttänyt
hyppi kuin gaselli joka suunnalla
puheestaan et ymmärtänyt
päivällä kuitenkin
oli syntymäpäiväsi juhlinut

(ymmärtäähän
joskus viestintuojat pyysit
vastasit vastasi vastasit
mutta liiaksi ei hänestä otetta)

Muisteletko vielä?

Hän muistaa joka päivä
kun illat kurkkuunsa kaataa
huutaa hänen mielensä voimaton

Mutta kotkan lailla
hän polkimillaan polkee
tuo kevään ihmelapsi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Edelleen olen sitä mieltä, että tämä on loistava! Vihreän joen rannalta löydät varmasti onnellisuuden avaimet. Toivon sitä vilpittömästi.

Älä lakkaa polkemasta kohti unelmaasi Kevään Ihmelapsi

 

Käyttäjän kaikki runot