"Auta avusta pelastuta rikastuta"

Runoilija Untamo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2011
Viimeksi paikalla: 5.8.2017 22:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Auta avusta pelastuta rikastuta
lannoita parempaan maahan
minut siirrä syliisi lämmitä
& anna minun kehrätä

Leikin ständ up koomikkoa
kerron tarinat hiukan väritettyinä
& sinä
sinun kaunein kuulemani
naurusi
antaa tarinoihini lisää väriä

Kiitos purppurasta vihreästä
sekä keltaisesta

Oi voisimpa katsoa sinua silmilläni
vahvemmassa kehossa
kuin minun tomumajani
jossa säilytän rikasta &
rakasta sydäntäni
ynnä nerouden ylittäviä aivojani

Oi voisimpa halata sinut
kuiskata korvaasi
hipaista nenällä hipiääsi
vain hautautua syliisi
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot