Nimetön

Runoilija Untamo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2011
Viimeksi paikalla: 5.8.2017 22:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuule kevät
sotahuutoni
voi kevät
tanssi tahtiini
pue lämpöiset vaatteet päälleni
ymmärrä seuraava
kolme evästä vääjäämättä ällö tunne

Oi kevät
kuinka merkitset
voin sinua rakastaa
et vaadi minulta mitään
ainoa toiveeni
lämpimät päivät
etkä oikein voi
niihinkään vaikuttaa

Voi kevät
kumpa voisit minut työllistää
orjuuttaa
samoin tavoin
kun saat minut laulamaan
yksinkertaisuuteni paljastat
typerän mieleni
jonka ratsaakseen
alkoholi valjasti

Mutta ethän kevät
raiskaa minua kuin mallasohra
vaan rakastat
kannustat rakastamaan
& lämmön annat
ummehtuneille aivoilleni

Silität lämmöllä silkkipaitani
jonka äitini silitti puhtaudella
silkkipaitani johon isi minut siitti
ja kevät varauksemattoman rakkauden
annoit talven pimeyteen syntyneelle.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot