"Eivät tuopit tanssittaneet känniin"

Runoilija Untamo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2011
Viimeksi paikalla: 5.8.2017 22:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tahdo työntää sinua valoja kohti
mutta ne ovat vihreät
& minun pää täynnä ajatuksia

(sitä ei pollani kestä
se yleensä osana tyhjyyttä)

Eivät tuopit tanssittaneet känniin
joten iltaan olen pettynyt
en siis sinuun ollenkaan
mutta poltan putkessa käkenä
selvän suuhun sataa vain paskaa
ja minä hymyilen
kun tuijotan tyhjyyttäni

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot