Enkeli?!

Runoilija kinneas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

It's like in the great stories, Mr.Frodo, the ones that really mattered.
 

"Enkeleitä sun päivään", se sanoo mulle
ja kattelee kuin pikkuinen koiranpentu.
Se ei kato mun läpi, vaan mun silmiin
ja sit se suutelee.
"Kyl me pärjätään."

"Kauniita unia, enkelin kuvia", lukee puhelimen ruudulla
ja se kattelee mua niiden tekstiviestien takaa.
Mie ikävöin ja musta tuntuu etten nukahda
ja sit se rukoilee.
"Pärjätäänhän me?"

"Anteeksi, enkeli", se sanoo kun suutun
ja se kattoo mua halaten hellästi.
Se ei kato mua pahasti, ei ikinä
ja sit se lupaa:
"Kyl me pärjätään."

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tästä :) lukiessa mielikuvitus kuvittaa näitä sanoja :)

 

Käyttäjän kaikki runot