L'anima

Runoilija kinneas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

It's like in the great stories, Mr.Frodo, the ones that really mattered.
 

Miks en voi tietää tän paremmin yhtään mitään
Tahtosin olla niin viisas, tahtosin tietää niin paljon
Mie olen niin hämilläni onnesta jonka oon saanut
Että heitän sen pois, rikon sitä, mietin liikaa
kun ajatukset repii kattoa
ikkunaa
ovea

Kerro mulle missä on

salaisuus

Selite: 
johtuuko se siitä että olen nainen ja ajattelen liikaa? vai onko totta etten ole oikein selvillä mistään, koska periaatteessa kaikki on silmieni edessä? you can never know I guess...
Kategoria: 
 

Kommentit

jotenkin osaan samaistua tähän. hieno runo.
ja kiitos :)

 

Käyttäjän kaikki runot