unettomat haukotukset

Runoilija kinneas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

It's like in the great stories, Mr.Frodo, the ones that really mattered.
 

Mun korvissa soi haukotukset
kukaan ei halua nukkumaan.
Mie tunnen ku rakkaus hellii mua
ja kun mua yritetään siitä irrottaa.
Mun sydän sulaa kolmesta lumihiutaleesta
mut mä en välitä vaan antaudun.
Mie katselen, mutten näe, enkä haluakaan.
En mitään muuta.
Ei vielä, en mie halua vielä nukkumaan.
Älkää pakottako mua.
Haukotukset piirtää suuria ympyröitä
ja ovet on sulkeutumaisillaan.
Anna mun valvoa sun kanssa vielä hetki.

Selite: 
Runo yhdestä elämäni ihanasta jutusta :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot